Add more content here...

Don't miss our holiday offer - up to 50% OFF!

Nova Web del Celler nou

Celler nou de Premià estrena web: una nova manera de gaudir del vi

Premià de Mar, 1 de setembre de 2023

Celler nou de Premià, la botiga de vins situada al centre de la ciutat, ha estrenat la seva nova web. La nova web ofereix una nova manera de gaudir del vi, gràcies a una interfície més moderna i intuïtiva, així com a una major informació sobre els productes i serveis de la botiga.

La nova web de Celler nou de Premià és un portal complet i dinàmic, on els aficionats al vi poden trobar tot el que necessiten per gaudir de la seva beguda preferida. La web inclou una àmplia selecció de vins, caves, licors i productes gourmet, així com informació sobre les diferents varietats de raïm, els processos d’elaboració i els maridatges.

A més, la nova web de Celler nou de Premià ofereix una sèrie de funcionalitats que faciliten la compra de vi online. Els clients poden accedir a una selecció de vins recomanats, crear la seva pròpia llista de desitjos i realitzar comandes amb lliurament a domicili.

La nova web de Celler nou de Premià és un projecte ambiciós que reflecteix la passió de la botiga pel vi. Amb aquesta nova eina, Celler nou de Premià pretén oferir als seus clients una experiència de compra més completa i informativa, i ajudar-los a descobrir el vi d’una forma nova i emocionant.

Una interfície moderna i intuïtiva

La nova web de Celler nou de Premià compta amb una interfície moderna i intuïtiva que facilita la navegació i la cerca d’informació. La web està dissenyada perquè els clients puguin trobar ràpidament el que busquen, tant si són experts en vi com si estan començant a descobrir-lo.

La web està organitzada en diferents seccions, com ara “Vins”, “Cava”, “Licors” i “Productes gourmet”. Cada secció inclou una àmplia selecció de productes, amb informació detallada sobre cadascun d’ells.

Una major informació sobre els productes i serveis

La nova web de Celler nou de Premià ofereix una major informació sobre els productes i serveis de la botiga. La web inclou fitxes detallades de cada producte, amb informació sobre la varietat de raïm, el procés d’elaboració, les notes de tast i els maridatges recomanats.

A més, la web ofereix informació sobre els serveis de la botiga, com ara la lliurament a domicili, el servei de tasts i les activitats enoturístiques.

Una nova manera de gaudir del vi

La nova web de Celler nou de Premià ofereix una nova manera de gaudir del vi. La web facilita la compra de vi online, i ofereix informació i recursos que ajuden els clients a aprendre més sobre el vi i a gaudir-lo de la millor manera possible.

La nova web de Celler nou de Premià és una eina valuosa per als aficionats al vi. Amb aquesta nova eina, Celler nou de Premià es consolida com una de les principals botigues de vins de Premià de Mar.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *