Don't miss our holiday offer - up to 50% OFF!

D.O. Alicante

No products were found matching your selection.

Descobrint la Passió Vinícola de la D.O. Alicante

A les vinyes banyades pel sol de la D.O. Alicante, a la costa mediterrània d'Espanya, la passió i l'entorn es fusionen en vins incomparables de caràcter i frescor. La D.O. Alacant és un paradís vinícola on l'amor per la terra i la proximitat al mar es reflecteixen a cada glop. En aquesta exploració, ens endinsarem a les vinyes d'Alacant, des dels seus orígens històrics fins a les varietats de raïm que floreixen i la passió que defineix cada vi.

Història Vinícola amb Sabor a Passió

La D.O. Alicante és una regió vinícola amb una història que destil·la passió. Des de l'època romana, les vinyes d'Alacant han estat testimonis de relació amorosa entre l'home i la terra. Els turons i les valls alacantines tenen cellers centenaris que són com cofres d'històries d'amor entre el vi i el viticultor.

Vinyes Petons pel Sol Mediterrani

Les vinyes de la D.O. Alicante són com amants que reben petons càlids del sol mediterrani. La brisa marina acarona el raïm mentre els raigs del sol acceleren la maduració. Els turons i vessants, amb la seva diversitat de microclimes, afegeixen un matís de passió a cada raïm.

Varietats de Raïm: El Sabor de l'Amor Mediterrani

Les varietats de raïm que prosperen a la D.O. Alicante són com els matisos d´un amor mediterrani. La Monastrell, raïm emblemàtic de la regió, és com un poema apassionat, amb notes a fruits foscos i espècies. La Moscatell, amb la seva dolçor i fragància floral, és com un xiuxiueig romàntic a la brisa marina. Junts, aquests raïms creen una simfonia de sabors que encapsulen l'essència d'Alacant.

Vins que Destil·len Passió

En tastar un vi de la D.O. Alacant, se sent la passió a cada glop. Els negres són com abraçades intenses, amb tanins que expliquen històries de vinyes antigues i amor per la tradició. Els vins dolços, com carícies al paladar, són una expressió de dolçor i passió per la innovació. Cada ampolla és una declaració damor a la terra i al vi.

Alicante – Un Romanç entre la Terra i el Mar

A cada ampolla de vi de la D.O. Alicante, hi ha el sabor del romanç entre la terra i el mar. Els viticultors alacantins són com a poetes que capturen la passió del Mediterrani a cada raïm. Cada vi és un tribut a l'amor per la naturalesa i l'art de la vinificació. Els vins de la D.O. Alicante són més que begudes, són una expressió de la passió convertida en sabor, una invitació a assaborir la vida i l'amor a cada glop.