Don't miss our holiday offer - up to 50% OFF!

Sobre el Celler

Més de 15 anys!

Celler nou de Premià: una passió pel vi

Celler nou de Premià és una botiga de vins situada a Premià de Mar. Des de fa més de 15 anys, ens dediquem a oferir als nostres clients la millor selecció de vins, caves, licors i productes gourmet.

La nostra botiga està situada al cor de la ciutat, al carrer Ramon Llull, 15. El local és ampli i lluminós, i està decorat amb un estil modern i acollidor.

A Celler nou de Premià trobaràs una àmplia varietat de vins, des dels més clàssics fins als més innovadors. Comptem amb una àmplia selecció de vins catalans, espanyols, així com d’altres països del món. També oferim una àmplia varietat de caves, licors i productes gourmet.

El nostre equip està format per professionals que estan encantats d’ajudar-te a trobar el vi perfecte per a cada ocasió. Et donaran assessorament sobre les diferents varietats de raïm, els processos d’elaboració i els maridatges.

Estem orgullosos de poder oferir als nostres clients una experiència única al món del vi. Si ets un aficionat al vi, t’animem a que ens visitis i descobreixis per tu mateix el que Celler nou de Premià pot oferir-te.

Algunes dades a destacar:

  • Tracte proper i familiar: El nostre equip està format per persones apassionades pel vi que transmeten la seva passió a tots els nostres clients. El tracte proper i familiar és una de les principals senyes d’identitat de la botiga.
  • Gran varietat de vins, caves, licors i productes: Celler nou de Premià compta amb una àmplia gamma de vins, caves, licors i productes gourmet. Trobaràs vins de tot el món, així com una àmplia selecció de productes gourmet per acompanyar-los.
  • Més de 15 anys d’experiència: Celler nou de Premià porta més de 15 anys oferint als nostres clients una àmplia gamma de vins, caves, licors i productes gourmet. L’experiència de l’equip de la botiga és un valor afegit que t’ajudarà a trobar el vi perfecte per a tu.

Com a enamorats del bon vi ens agrada visitar les vinyes i cellers del nostre país.

Cada any intentem recorre les terres i paisos amb tradició vinícola, pero portar a la tenda les novetats i els coneixaments més interesants per als nostres clients i per a la nostra formació.

Ves a la tenda