Don't miss our holiday offer - up to 50% OFF!

D.O. Ribeiro

No products were found matching your selection.

Un romanç amb la tradició

La D.O. Ribeiro es troba situada al nord-oest d'Espanya, a la província d'Ourense, a la comunitat autònoma de Galícia. El seu territori s'estén per una àrea de 2.100 hectàrees i està format per 23 municipis.

El clima de Ribeiro és oceànic, amb hiverns suaus i estius frescos. Les precipitacions són abundants, cosa que afavoreix el creixement de la vinya.

El terreny de Ribeiro és fonamentalment pla, amb algunes zones de turons. Els sòls són d'origen al·luvial, amb un alt contingut en argila i còdols.

Aquesta combinació de clima i sòl crea un terrer únic, que és ideal per al cultiu del raïm Godello.

Un amor que creix amb el temps

La història del vi de Ribeiro es remunta a l'època romana. Des de llavors, aquesta regió ha estat reconeguda per la qualitat dels seus vins, que han esdevingut un símbol de la identitat gallega.

El vi de Ribeiro és un vi fresc, afruitat i elegant. És un vi que es gaudeix amb facilitat i que es pot maridar amb una àmplia varietat de plats.

Un bon vi de Ribeiro és com un amor que creix amb el temps. És un vi que esdevé més complex i deliciós amb el pas dels anys.

El vi de Ribeiro és un vi per gaudir en parella. És un vi per celebrar l?amor, per compartir moments especials.

Raïms de la D.O. Ribeiro

La varietat principal de la D.O. Ribeiro és la Godello. És un raïm autòctona de Galícia, i es caracteritza pel seu color groc pàl·lid, la seva aroma afruitada i el seu sabor fresc i elegant.

La Godello és la responsable del caràcter únic dels vins de Ribeiro. És un raïm que necessita un clima fresc i humit per madurar adequadament.

Altres varietats de raïm autoritzades a la D.O. Ribeiro són la Treixadura, l'Albariño, la Loureira i la Mencía.

La Treixadura és una varietat blanca que aporta aromes a flors i fruites. L'Albariño és una varietat blanca que aporta aromes afruitades i cítriques. La Loureira és una varietat blanca que aporta aromes a herbes i cítrics. La Mencía és una varietat tinta que aporta aromes afruitades i especiades.

Aquestes varietats es fan servir per elaborar vins blancs, negres i rosats. Tot i això, la Godello segueix sent la varietat principal de la D.O. Ribeiro, i és la responsable dels vins més coneguts i apreciats de la regió.

A la D.O. Ribeiro, l'amor s'expressa a cada glop de vi. És un vi que neix de la passió per la terra, per la tradició i per la qualitat.

Si cerques una experiència romàntica, no hi ha millor lloc que Ribeiro. Les vinyes, els vins i la història et transportaran a un món de passió i amor.