Taller de Gin Tònic V1.0

Taller Cara Gin Tònic

Taller Cara Gin Tònic

Aquest dissabte 09 de novembre del 2013 varem realitzar el nostre primer taller-cata de Gin Tònic. La experiència va se molt agradable i des de el celler volem agrair la participació dels assistents i convocar a tots aquells que us interessi el tema i que no heu pogut assistir, a fer-ho en les pròximes ocasions.

El pròxim taller cata tindrà lloc el proper dissabte 23/11/2013 i com en aquesta última ocasió farem un petit recorregut per la historia del Gin Tònic i finalment prepararem un parell de combinats, que faran les delícies dels assistents.

La formula a seguir per aquests tallers-cates-xerrades del celler, son la següent:

  • Els participants poden confirmar la seva assistència fins el dia abans, en aquest cas, el divendres 22/11/2013.
  • Tota persona que vingui el mateix dissabte i no hagi confirmat assistència, podrà assistir a la xerrada o taller però no podem garantir que disposi de lloc per poder asseure`s i participar activament.
  • Cada assistent pagarà tant sols el valor de la copa o activitat que prepari i òbviament degusti.

D’aquesta forma el preu del taller cata quedarà marcat per el preu de les begudes que es preparin durant l’activitat. El proper dissabte prepararem dos Gin Tònic amb tòniques premium i amb Gin Brecon i Gin Tann’s, per lo que el preu final sera de 13,00€.

Esperem la vostra assistència, rebeu una salutació del

El Celler Nou de Premia.

Esta entrada fue publicada en Cursos Cates, Notícies y etiquetada , , , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.