93 752 02 71 C/Ramón Llull, 15, 08330, Premia de Mar

Servei a domicili a Barcelona i al Maresme

El celler el Celler Nou de Premià, vol facilitar les coses a tots els nostres clients, actuals i futurs en aquesta època difícil. Per a això, vol reforçar el servei de lliurament de vi, cava, cerveses i licors a domicili. Servei que ja portem gairebé 10 anys oferint i que a causa de les circumstàncies provocades per la COVID-19 i la creixent demanda millorarem.

El nostre celler ofereix la possibilitat de fer les comandes per via telefònica a l’93 752 02 71, per correu electrònic a l’adreça: cellernou@cellernou.com o per whatsapp a l’637 62 63 02.

Totes les comandes que es realitzin des de la ciutat de Barcelona, ​​Badalona o des de qualsevol punt de la comarca de l’Marsme i que superin els 25 € d’import, tindran 0 cost de transport.

Ja fa gairebé 10 anys que ens dediquem a la venda i distribució de begudes. El client és sempre la nostra prioritat i per això volem establir mesures i serveis que puguin millorar la qualitat de tots ells.

En el nostre establiment, pots trobar una gran selecció de vins embotellats, va venir a granel de gran qualitat, licors de tota mena i altres begudes com Cava, Champagne i refrescos.

Condicions lliurament comandes

Les comandes són servides normalment sota les següents condicions:

 • De dilluns a divendres laborals, les comandes es serveixen a el següent dia laboral si la comanda s’ha realitzat abans de les 12 del matí.
 • Si la comanda es realitza a partir de les 12 del matí, la comanda se servirà a el segon dia laboral posterior a la data de la comanda.
 • En els dissabtes laborals, només es serveixen comandes al matí. Les comandes realitzades el dissabte, es serviran dilluns.
 • Diumenge i dies festius no se serveixen comandes excepte casos d’urgència. Aquests casos tindran un cost addicional de 15 € i estaran subjectes a les existències del celler.
 • Les comandes en dies festius es serviran el segon dia laboral des de la data de la comanda.
 • Per a qualsevol dubte o aclariment, pot contactar amb nosaltres a través de qualsevol de les vies abans indicades. També pot trucar per consultar els preus i el valor total de les comandes.


Com funciona les comandes amb el Celler Nou de Premià

En primer lloc vam rebre la comanda.

 • Procedim a la seva revisió i si tenim algun dubte, ens posem en contacte amb el client.
 • També assessorem sobre ofertes i promocions que poden millorar el preu final.
 • Vam acordar lloc, hora de lliurament i forma de pagament amb el client.
 • Un cop tot està clar, procedim a la preparació de la comanda, per al seu posterior lliurament.
 • Tots els nostres demanat, van en caixes de cartró tret que el client especifiqui que vol un envàs diferent. En aquest cas se li aplicarà el preu addicional en cas necessari.

* El celler de l’Celler Nou de Premià, es reserva la possibilitat de cobrar un paga i senyal de comandes molt concrets i especials que requereixin d’l’apilament de productes de poca rotació i de gran valor.