A partir d’aquesta setmana el Celler nou inaugura la secció el vi de la setmana

La secció del vi de la setmana del Celler Nou de Premia, serà tal i com el nom indica, una setmana de promoció de un vi o un grup de vins que el Celler Nou de Premià considera interesant de promocionar.

Els criteris de la promoció del vi o vins de la setmana, son totalment subjectius i no s’ajustarán a cap norma concreta. Per aquest fet cada setmana farem una petita descripció dels productes promocionats i el perquè. Obviament s’admentrán sugeriments, crítiques i comentaris al respecte.

Aquesta setmana ens ha fet gracia començar amb un vi d’autor i de pròximitat, un vi que es produeix a Argentona i que s’engloba dintre de la D.O. D’Alella. Volem promocionar i donar a coneixer aquest vi per l’esforç que suposa empendre un projecte d’aquest tipus, per la dedicació i la iniciativa emprenedora que cal en aquest moments.

Vi Can Pallarolas de la D.O d'Alella

Vi Can Pallarolas de la D.O d’Alella

El vi can Pallaroles, es un vi negre composat per un cupatge de Syrah y de Garnatxa, en proporcions del 65% i del 35% respectivament. Es un vi de color vermell que recorda la cirera picota encara que ofereix tons violacis i blaus. En nas ofereix la floralitat del Syrah i les seves característiques notes a violetes i fuita fresca com la mora, la maduixa i el gerd. També apunta de forma molt sutil, algun toc láctic i taronja. En Boca es un vi que es comporta de forma molt correcte, simple i llaminer, t’omple i t’enbolcalla la boca encara que sense fer-se pesat.

Esta entrada fue publicada en Notícies, Oportunitats y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.