Finca la Emperatriz Crianza 2009 al Celler Nou de Premia

Finca la Emperatriz 2009

Finca la Emperatriz 2009

El Celler Nou de Premia introdueix dos nous vins de les bodegues Finca la Emperatriz, unes bodegues singulars dintre de la denominacio d’origen de la Rioja, per la seva diversitat de parcel·les i de vins. La finca esta situada en lloc privilegiat molt a prop de la llera del “rio oja”, riu que dona nom a la regió. Aquesta localització te com a tret característic unes terres de condiciones extremes on les vinyes que si produeixen donen al vi un caracter molt diferencial.

Recentment el Finca la Emperatriz Crianza 2009, ha esta reconegut per la Guía Peñin, la guía de referencia a nivell nacional, amb ni més ni menys que 94 punts, que units als 90 de la guía Parker han col·locat aquest vi com a uns dels millos d’espanya i del mòn dintre de la seva categoría.

El Celler Nou de Premia, vol acostar-vos tots aquest vins tant valorats nacional i internacionalment, motiu per el qual ha decidit incorporar vins de la bodega Finca Emperatriz dintre del seu ample catàleg. Esperem que sigui del vostre gust i que el pogueu disfrutar durant aquestes festes. Dir-vos només que el primer día que hem contat amb aquest vi ha estat tot un exit doncs molts clients s’han interesat per les bonances d’aquest magnific vi.

Una salutació,

El Celler Nou de Premia

Esta entrada fue publicada en Notícies y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.