Comandes personalitzades i de productes especials

Cava Kripta d'Agusti Torelló i Mata

Cava Kripta d’Agusti Torelló i Mata

Hi ha molta gent que per a les festes de Nadal te per costum regalar productes d’alta qualitat i que escapen una mica al que normalment es vene durant la resta de l’any, com el Cava Kripta, uns dels més demanats per brindar al Nadal. El Celler Nou de Premià, pot aconseguir-vos qualsevol d’aquests productes sempre i quan feu la comanda amb una mica de previsió i antelació, doncs per les pròpies característiques del producte i per la seva estacionalitat fa que no s’acostumi a tenir una gran quantitat en estoc.

El Celler Nou de Premià posa a disposició de tota persona interessada en buscar un producte concret la direcció de correu comandes@cellernou.com i el telèfon directe del Celler, el 93 752 02 71, on podeu demanar o realitzar qualsevol consulta sobre qualsevol tipus de producte que tingueu pensat per aquestes festes. Des de el Celler Nou de Premià ens comprometem a donar-vos una resposta, ja sigui positiva o negativa, en 24h i posar tots els nostres recursos en aconseguir allò que ens heu demanat.

Recordeu que tot i que nosaltres puguem localitzar els vostres productes no ens podem comprometre en un temps d’entrega, ja que no sempre depèn de nosaltres, per lo que com més aviat us comenceu a moure millor.

Esperem les vostres notícies,

Atentament, El Celler Nou de Premià.

Esta entrada fue publicada en Nadal 2013, Notícies, Oportunitats y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.