1er Aniversari del celler nou de Premià

El passat dissabte 24 de setembre, el celler nou de Premià, en la seva nova etapa, va complir el seu primer any de funcionament. Hem sobreviscut en aquests temps difícils, i sobretot ha estat gràcies a la confiança dels clients que ens han conegut i que a dies d’ara encara ens estan coneixent. Això ens dona forces per tirar endavant i per seguir esforçant-nos per a satisfer totes les necessitats i il·lusions de l’entorn del celler. Seguirem localitzant vins a demanda, donant a conèixer nous i interessants vins, oferint cursos de cata,  oferint tasts de productes de qualitat, etc.

Un cop més el celler nou de Premià agraeix als seus clients la seva fidelitat i el seu suport en cada acció que emprenem.

Per celebrar aquest any de vida, vàrem sortejar una panera amb una selecció de productes molt interessants. Aquí podeu veure una fotografia dels guanyadors del sorteig.

Esta entrada fue publicada en Notícies. Guarda el enlace permanente.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>